koopjes jagen

Koopjes jagen is het verkrijgen van producten en of diensten voor een goedkopere prijs.
De meeste voorkomende vormen hiervan zijn: kortingen, afgeprijsde artikelen en tweedehands.
Koopjes jagen is handig om te doen voor zowel je vaste als variabele uitgaven.
Het grootste voordeel hiervan is dat je geld bespaart omdat je minder betaalt dan je gewoonlijk zou doen. Hieronder leest u een aantal aantrekkelijke plekken en manieren om goedkoper producten te verkrijgen. 

Winkels

In winkels zijn er altijd veel kortingen en aanbiedingen te vinden. Zo kun je persoonlijke verzorging en huishoud producten bijna elke week in de aanbieding vinden bij winkels als action, bazaar  en Kruidvat. Je kunt de aanbiedingen veelal vinden in folders en op de website van de winkels. De folders worden in Nederland gratis aan huis bezorgd

Boodschappen

Boodschappen zijn wekelijks in de aanbieding te kopen. Supermarkten bieden wekelijks afgeprijsde artikelen en aanbiedingen als 1+1 aan. 
Voor je boodschappen gaat doen kun je een lijstje opstellen met je benodigdheden. Grote kans dat één van de die producten in de aanbieding te vinden is. Als je wekelijks de websites, reclames en folders in de gaten is het gemakkelijk om op de hoogte te blijven en producten voor een lagere prijs aanschaffen.

Kleding

Kledingwinkels en webshops hebben gemiddeld 4 keer per jaar een sales periode waarin de collectie wordt afgeprijsd. Tussen deze periode bieden kledingwinkels ook veel artikelen die in de aanbieding zijn. In veel gevallen verschilt de voorraad die via de webshop aangeboden wordt met de voorraad die in de winkels ligt. Het kan verstandig zijn om tijdens een uitverkoopweek, je favoriete kledingwinkels te bezoeken. wie weet kom je wat leuks tegen en dat ook nog een voor een goedkopere prijs. 

Webshops

Webshops hebben bijna elke dag een actie. Is het geen actie dan kun je het product wel goedkoper krijgen in bijv. combinatie deal of een kortingscode. Via vergelijking sites is ook makkelijk te vinden waar het product in de aanbieding is.